Ιστορία

Σήμερα

Στον τομέα των Αναλυτικών και Επιστημονικών Οργάνων, η Ν. Αστεριάδης Α.Ε. είναι σήμερα ένας από τους ηγέτες της αγοράς στα:
Οι πελάτες μας σήμερα περιλαμβάνουν:

Στον τομέα της Ηλεκτρονικής και Ηλεκτροτεχνικής Βιομηχανίας, η Ν. Αστεριάδης Α.Ε. είναι προμηθευτής όλων των ελληνικών βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας και ηλεκτρομηχανολογικών κατασκευών.

Η εταιρία μας καλύπτει τις ανάγκες σε πρώτες ύλες (προϊόντα χαλκού και κραμάτων χαλκού, υλικά βάσης για τυπωμένα κυκλώματα, υλικά για την κατασκευή μετασχηματιστών κ.ά.), αλλά και σε εξοπλισμό για την παραγωγή (μηχανήματα τοποθέτησης εξαρτημάτων πλακετών, μπάνια κόλλησης, μηχανές περιέλιξης πηνίων κ.ά.) .

Το Μέλλον

Άυξηση μεριδίου αγοράς

Τα μελλοντικά σχέδια της Ν. Αστεριάδης Α.Ε. είναι να αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες της καλύτερης ποιότητας σε όλους τους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες. Με απώτερο σκοπό την εφαρμογή αυτών των μελλοντικών σχεδίων, έγιναν τα ακόλουθα βήματα ως βραχυπρόθεσμες ενέργειες:

Δικτυακός τόπος

Διαθεσιμότητα του δικτυακού τόπου της εταιρίας, ο οποίος θα περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για την εταιρία και τα προωθούμενα προϊόντα, καθώς και συνδέσμους για τους δικτυακούς τόπους των συνεργαζόμενων εταιριών.

Επέκταση σε νέους τομείς

Ένας άλλος στόχος είναι η επέκταση σε νέους τομείς επιστημονικής και εργαστηριακής οργανολογίας, καθώς και σε όργανα επεξεργασίας με απευθείας σύνδεση για παραγωγική και περιβαλλοντική χρήση.

Η τεχνολογία αιχμής της Ν. Αστεριάδης Α.Ε., η ποιότητα των υπηρεσιών της και το καλό της όνομα στην αγορά είναι και θα παραμείνουν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα που διασφαλίζουν την ικανοποίηση του πελάτη και προσφέρουν στην συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο