Συστήματα HPLC

Nexera: Το Σύστημα Ταχείας Χρωματογραφίας Χωρίς ΠεριορισμούςΌταν η Shimadzu ανέπτυσσε το σύστημα υγρής χρωματογραφίας Nexera, η επιδίωξη δεν ήταν να κατασκευαστεί απλά ένα ακόμη σύστημα UPLC. Η επιδίωξη ήταν να ενσωματωθούν οι γνώσεις, οι εμπειρίες και τα υλικά από την βιομηχανία κατασκευής υλικών για αεροσκάφη, τομέας στον οποίο ο κατασκευαστικός οίκος θεωρείται από τους πρωτοπόρους, για να κατασκευαστεί το πιο αξιόπιστο και ανθεκτικό σύστημα για τις απαιτήσεις των αναλύσεων.

Το διαχρονικό πάθος του οίκου Shimadzu είναι να αυξάνει την απόδοση, την ευκολία της χρήσης του οργάνου και την ευελιξία για κάθε περιβάλλον HPLC. Το πάθος αυτό συνεχίζεται και αποτυπώνεται με το νέο μοντέλο Nexera, το πρώτο σύστημα UHPLC, το επόμενο βήμα στην κατηγορία UPLC, το οποίο προσφέρει αξιοπιστία και μεγάλες επιδόσεις.


Prominence HPLC: Η Νέα Σειρά Υγρής Χρωματογραφίας Υψηλής Απόδοσης από την ShimadzuH σειρά Prominence της Shimadzu προσφέρει σημαντικές καινοτομίες, ανάμεσα τους τον νέο ελεγκτή συστήματος CBM-20A, που αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό ελεγκτή συστήματος που υποστηρίζει σύνδεση μέσω διαδικτύου. Επίσης διαθέτει τοn γρηγορότερο και "καθαρότερο" αυτόματο δειγματολήπτη και τους πιο ευαίσθητους ανιχνευτές UV και PDA.

Όλα τα εξαρτήματα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Shimadzu έτσι ώστε να συνδυάζουν πλήρη συμβατότητα, υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.
LC-2010HTΗ νέα LC-2010HT αποτελεί το compact μοντέλο της Shimadzu, το οποίο όμως ενσωματώνει πολλές δυνατότητες. Αποτελείται από μια μονάδα degassing, μια αντλία βαθμωτής έκλουσης χαμηλής πίεσης για μέχρι τέσσερις διαλύτες, αναδευτήρα, αυτόματο δειγματολήπτη ultra fast, θερμοστατούμενο κλίβανο και ανιχνευτή UV-VIS με θερμοστατούμενη κυψελίδα. Το μοντέλο LC-2010HT είναι διαθέσιμο σε δύο μοντέλα, το βασικό (LC-2010AHT) και αυτό που έχει την δυνατότητα να ψύχει τα δείγματα (LC-2010CHT), που καλύπτουν μια μεγάλη σειρά εφαρμογών.
Λίστα Προϊόντων HPLC

AccuSpot: Εισάγει την τεχνολογία MALDI στην υγρή χρωματογραφία
CBM-20A/20Alite: Ελεγκτές συστημάτων υγρής χρωματογραφίας
CDD-10AVP: Αγωγιμομετρικός ανιχνευτής
CTO-20A/20AC: Φούρνοι
DGU-20A3/20A5: Απαερωτές
ELSD-LTII: Aνιχνευτής Evaporative Light Scattering
FRC-10A: Συλλέκτης κλασμάτων
LC-20AB/20AD/20AP/20AT: Αντλίες
LCsolution: Λογισμικό λειτουργίας συστημάτων υγρής χρωματογραφίας του οίκου Shimadzu
RF-20A/20AXS: Φθορισμομετρικοί ανιχνευτές
RID-10A: Ανιχνευτής Δείκτη Διάθλασης
SIL-20A/20AC: Αυτόματοι δειγματολήπτες
SIL-5000: Αυτόματος δειγματολήπτης μεγάλης παραγωγικότητας
SPD-20A/20AV: Ανιχνευτές Ορατού-Υπεριώδους
SPD-M20A: Ανιχνευτής Συστοιχίας Φωτοδιόδων
FCV-12AH/12AHi: Αυτόματες βαλβίδες επιλογής στηλών, 2 θέσεων
FCV-14AH/14AHi: Αυτόματες βαλβίδες επιλογής στηλών, 6 θέσεων
κ.ά.


Οδηγός για την Λειτουργία των Συστημάτων HPLC της Shimadzu με το Λογισμικό Empower™ της Waters®


Απρόσκοπτη Λειτουργία των Συστημάτων Prominence

Οι παράμετροι λειτουργίας των συστημάτων Prominence ρυθμίζονται μέσω του επεξεργαστή μεθόδων Prominence που είναι ενσωματωμένος στο λογισμικό Empower. Αυτές οι παράμετροι αποθηκεύονται και διαχειρίζονται ως στάνταρ αρχεία μεθόδων του Empower ώστε τα όργανα να ελέγχονται απευθείας από το Empower.


Συλλογή Ψηφιακών Δεδομένων για Βελτιωμένη Αξιοπιστία